ACCES LOCAȚIE PENSIUNEA DELTA PARADIS                               

Detalii privind accesul auto și transferul cu barca

Pensiunea Delta Paradis este situată pe Canalul Dunavăț 1, la o distanță de aproximativ 15 min. până la Lacul Razim. Pensiunea Delta Paradis poate fi accesată numai pe apă.

Debarcaderul şi parcarea Pensiunii se află în localitatea PLOPU, respectiv strada Fecioarei  (strada Bisericii conform GPS) unde este amplasata Cherhanaua. Dacă veniți din Murighiol, Biserica din Plopu este situată pe partea dreaptă a carosabilului, iar strada Fecioarei este prima la stânga, după Biserică. Dacă veniți din Sarinasuf, Biserica din Plopu este situată pe partea stângă a carosabilului, iar strada Fecioarei este prima la dreapta, înainte de Biserică.  

Accesul auto până în localitatea Plopul se poate face din Tulcea prin DJ222C, localitățile:

-          Malcoci, Nufăru, Băltenii de Sus, Beștepe, Mahmudia, Murighiol, Plopul; sau

-          Agighiol, Valea Nucarilor, Iazurile, Colina, Sarinasuf, Plopul.

Șoseaua pe ambele variante de drum este asfaltată, circulându-se fără restricții rutiere pentru drum în  lucru, durata traseului auto fiind de circa 40 min.

Durata transferului cu barca de la debarcaderul din loc. Plopul până la Pensiune este de circa 15-20 minute, în funcție de perioada anului și de volumul apelor Deltei.

Debarcaderul din Dunavăț poate fi accesat auto din Tulcea prin DJ222C, localitățile: Malcoci, Nufăru, Băltenii de Sus, Beștepe, Mahmudia, Murighiol, Dunavățu de Sus. Durata traseului auto este de circa 50 minute. Durata transferului cu barca de la debarcader până la Pensiune este, de asemenea, de circa 50 minute.

Mai târziu de ora 21:00 sau pe timpul nopții, NU efectuăm transferuri cu barca, deoarece schimbările de temperatura dintre zi și noapte, fac ca vizibilitatea sa fie redusă sau chiar zero după lăsarea întunericului din cauza cetei și nu ne asumam transferul.

Pensiunea Delta Paradis -   Foto credit: Gogosse Photography

Pensiunea Delta Paradis - Foto credit: Gogosse Photography