Incinta Dunavăț 1 la cea de-a doua participare la Fishing & Hunting Expo 2017

INCINTA DUNAVĂȚ 1 și PENSIUNEA DELTA PARADIS participă în week-end-ul 3-5 martie a.c. la cea de-a doua ediție a FISHING & HUNTING EXPO 2017.

În atmosfera celei mai mari expoziții de profil din România, vă așteptăm la standul nostru pentru a face cunoștință cu Incinta Dunavăț 1 și pentru a vă prezenta ofertele Pensiunii Delta Paradis.

Toți cei care ne vor vizita, vor intra la tragerea la sorți pentru cele 10 vouchere de cazare oferite de Pensiunea Delta Paradis (reprezentând contravaloarea unei nopți cazare) și 10 vouchere pachete pescari oferite de A.P. Dunavăț 1. (reprezentând contravaloarea unei nopți cazare în condiții de demipensiune sau pensiune completă și doar pentru minim 3 nopți de cazare).

Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina noastră de Facebook www.facebook.com/delta.paradis și pe site-ul nostru www.delta-paradis.ro .

De asemenea, toți cei care ne vor vizita vor primi vouchere de reducere de 30% la cazare pentru lunile martie, aprilie, mai, iunie, iulie, noiembrie și decembrie, precum și materiale promoționale. 

 Vă așteptăm cu drag!

 Coordonate: 3-5 martie 2017

Locație: ROMEXPO, București, zona dedicată turismului și zonelor de pescuit

 

http://fishingandhuntingexpo.ro/editia-2-2017/expozanti-2017-primavara/delta-paradis.html

http://fishingandhuntingexpo.ro/editia-2-2017/expozanti-2017-primavara/delta-paradis.html