TARIFE CAZARE SI ALTE SERVICII

Tarife transfer (1)
Transferul de la debarcaderul (parcare pazita si gratuita) situat in loc. Plopu pana la pensiune, cu ambarcatiune agrement 60 dus-intors / persoana
Transferul de la debarcaderul (parcare pazita, contra cost) situat in loc. Dunavat pana la pensiune, cu ambarcatiune agrement 100 dus-intors / persoana
Tarife cazare (2)
Denumirea produsului sau a serviciului Pret cazare pe noapte Pret cazare cu demipensiune / zi / nr persoane Pret cazare cu pensiune completa / zi / nr. persoane
Single Room 150
Camera dubla (1 persoana) 100 205 280
Camera dubla (2 persoane) 200 410 560
Camera tripla (2 adulti + 1 copil) 250 460 610
Camera tripla (3 adulti) 300 615 840
Apartament (2 adulti + 2 copii 0-18 ani) 350 560 710
Apartament (4 adulti) 400 820 1120
Facilitati (3)
Mic dejun 30 pret / persoana
Pranz - felul I si II 75 pret / persoana
Cina - felul I si II 75 pret / persoana
Meniu pentru copii (felul I si II, desert) 60
Inchiriat barca de pescuit cu sau fara barcagiu (4)
Taxa pescuit sportiv pentru turisti cazati in hotel 60 persoana / zi + cost carburant
Taxa pescuit sportiv pentru turisti externi care nu sunt cazati in hotel 100 persoana / zi + cost carburant
Inchiriat barca de pescuit 60 persoana / zi + cost carburant
Inchiriat barca pentru plimbari si excursii in Delta Dunarii 60 persoana / zi + cost carburant
Inchiriat barca pentru plimbari si excursii in Delta Dunarii Copii 0-7 ani Gratuit
Inchiriat barca pentru plimbari si excursii in Delta Dunarii Copii 7-14 ani 15 copil / zi
Inchiriat barca pentru plimbari si excursii in Delta Dunarii Copii peste 14 ani 50 tarif normal
Pachet pescari (5)
Demipensiune - cazare, mic dejun, taxa inchiriat barca, taxa pescuit sportiv, cina 350 persoana / zi
Pensiune completa - cazare, mic dejun, taxa inchiriat barca, taxa pescuit sportiv,pranz, cina 400 persoana / zi
 • Servicii incluse: parcare gratuită loc. Plopul, taxa hotelieră, acces gratuit la piscină, acces gratuit internet wireless.

 • Produsele consumate din pensiune/bufet/bar NU sunt incluse în preț și se achită la finalul sejurului în sistem de fișă cont/client/cameră.

 • Prețurile sunt valabile pe întreg anul, cu excepția evenimentelor speciale: concursurile de pescuit, Paștele, 1 Mai, Rusaliile, Sf. Maria, Crăciunul, Anul Nou, etc.

 • Serviciile DEMIPENSIUNE includ cazarea, micul dejun și cina.

 • Serviciile PENSIUNE COMPLETĂ includ cazarea, micul dejun, prânzul și cina.

 • Prețurile serviciilor sunt calculate raportat la numărul adulților/cameră.

 • Copiii cu vârsta 0-18 ani care sunt cazați în aceeași cameră cu părinții/adulții însoțitori, nu plătesc cazare. Mesele copiilor se vor achita conform comenzilor a la carte.

(1) Prețurile NU includ transferul de la debarcader (parcare) la Pensiune. Costul transferului de la debarcader la Pensiune, în valoare de 60 RON, se achită la finalul sejurului, împreună cu celelalte produse consumate din pensiune/bufet/bar, în sistem de fișă cont/client/cameră.
(2) Tarifele nu includ taxa de acces în Delta Dunării care se achită la ARBDD http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online. Valoarea acesteia este de 5 RON de persoană pe zi, 15 RON de persoană pe săptămână sau 30 RON de persoana pe an.
(3) Dacă veniți să pescuiți cu barca dvs., permisele de acces pentru ambarcațiuni se obțin tot de la ARBDD. Valoarea unui permis anual de acces/ambarcațiune este 100 RON.  
http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online
(4) Permisele de pescuit recreativ/sportiv sunt gratuite pentru toate categoriile de persoane fizice conform Legii nr. 1/2017 și sunt eliberate de ARBDD.http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online
(5) Costul benzinei consumate pentru pescuit sau excursii/plimbări NU este inclus în preț și se achită la finalul sejurului, împreună cu celelalte produse consumate din pensiune/bufet/bar în sistem de fișă cont/client/cameră.  
(6) Pescuitul la știucă se realizează în regim CATCH & RELEASE !
(7) Persoanele care au un regim alimentar special și doresc să servească anumite produse (vită, oaie, curcan etc.) sunt rugate să precizeze acest lucru când fac rezervarea. Bucătaria noastră este cu specific tradițional pescăresc, însă preparăm și meniuri a la carte, la cererea clienților.

Precizări rezervări persoane fizice

 • Rezervările pentru persoane fizice se fac anticipat cu minim 7-15 zile și se va percepe un avans de 20% / familie. Rezervarea telefonică va fi reținută 3 zile.

 • Rezervările pentru grupuri organizate se fac anticipat cu minim 7-15 zile și se va percepe un avans de minim 30%. Rezervarea telefonică va fi reținută 3 zile.

 • Avansurile sunt achitate pe baza facturii emise.

 • În prețurile de cazare pentru oferte, NU sunt incluse băuturile răcoritoare și alcoolice și transferul dus-întors.

 • Copiii cu vârsta 0-18 ani care sunt cazați în aceeași cameră cu părinții/adulții însoțitori, nu plătesc cazare. Mesele copiilor se vor achita conform comenzilor a la carte.

 

AICI PUTEȚI CONSULTA CONTRACTUL CU TURIȘTII PERSOANE FIZICE. CONTRACTUL POATE FI NEGOCIAT FIIND SUPUS UNOR TERMENI ȘI CONDIȚII. 

Precizări pentru agenții de turism

Rezervarea spațiilor de cazare se face pe baza comenzii tip (cerere ofertă), în formă scrisă (e-mail pe adresa: contact@delta-paradis.ro) emisă de către agenția de turism, acceptată și calculată de către Pensiunii. Confirmarea rezervării  se face în maximum 24 de ore, în limita disponibilităților Pensiunii și numai dacă grupurile de turiști au achitat 30% din contravaloarea sejurului, respectiv 20% din contravaloarea sejurului, dar nu mai puțin de echivalentul tarifului unei zi de cazare din perioada solicitată, în cazul turiștilor individuali. Rezervările trebuie reconfirmate cu 3 zile înaintea începerii sejurului turiștilor individuali și cu 7 zile înainte, în cazul grupurilor.

Comisionul agenției de turism este conform contractului semnat între părți. Nu cedăm comision agențiilor care nu au contract cu S.C. ADVADELT TURISM S.R.L sau S.C. DELTA PENSION S.R.L.

Aici puteti consulta contractul cu agentiile de turism. Contractul poate fi negociat. 

Închirieri autoturisme prin EUROPCAR ROMÂNIA


Turiștii din străinătate care sosesc pe aeroportul Mihail Kogalniceanu – Constanța sau Aeroportul Bucureşti Otopeni sau turiștii din România, pot folosi serviciile de rent-a-car ale EUROPCAR România, taxa preferențială pentru clienții nostri fiind de 50 Euro/zi + consumul de combustibil. Pentru grupuri,  deplasarea poate fi organizată cu mai multe autoturisme sau microbuz.
Turiștii nostri pot inchiria, la cerere, ce autoturism doresc din parcul
EUROPCAR ROMÂNIA.

Peisaje din Delta Dunarii

OFERTA ZILE GRATUITE DE VACANȚĂ și RELAXARE:

PLĂTEȘTI 3 NOPȚI DE CAZARE și PRIMEȘTI 1 GRATIS!

Oferta se aplică pe întreg anul, cu excepția evenimentelor speciale: concursurile de pescuit, Paștele, 1 Mai, Rusaliile,  Sf. Maria, Crăciunul, Anul Nou, etc.

Servicii incluse: cazare la PREȚURILE specificate în OFERTĂ CAZARE TURIȘTI, taxa hotelieră, acces gratuit la piscină, acces gratuit internet wireless, parcare loc. Plopul.