BINE AŢI VENIT LA DELTA PARADIS RESORT, SUNTEM                        BUCUROŞI SĂ VĂ AVEM CA OASPETI!                                   

Vă rugăm să acordaţi câteva minute pentru a parcurge,

                  Regulamentul de ordine interioară

              NORME DE COMPORTAMENT

            În calitate de Proprietari,  dorim să aveţi o şedere plăcută în pensiunea noastră, asigurându-vă că ne vom strădui ca toate serviciile oferite să fie la nivelul cerinţelor dumneavoastră.

           Regulamentul de ordine interioară şi normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele funcţionarii Pensiunii în condiţii civilizate şi conform normelor legale.
         Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea condiţiilor de şedere a turistilor în incinta pensiunii. El se aplică tuturor turiştilor, care îl acceptă prin însusi faptul cazării lor în pensiune şi trebuie să i se conformeze fără limite sau rezerve.

       Propietarul poate decide asupra modului in care un regulament de ordine interioara include anumite clauze sau nu, exceptie facand cele impuse de normele in vigoare.

         Pentru a ne putea duce la indeplinire aceste dorinte in asa fel incat sa reveniti la noi cu placere de nenumarate ori, va rugam sa respectati cu strictete urmatoarele reguli de ordine interioara:

 

REZERVĂRI ŞI CAZARE


                     Pentru ca eforturile noastre, speram vizibile, de a va asigura cele mai bune conditii de cazare, confort si intimitate sa fie pastrate si pentru eventuala Dumneavoastra revenire la noi, va rugam frumos sa tratati cu grija dotarile si ambianta spatiilor pensiunii.


Rezervarile sunt considerate a fi ferme doar dupa achitarea unui avans de 30% sau 100% din valoarea totala a cazarilor solicitate. Aceasta suma va fi platita prin virament bancar doar dupa ce se va intocmi Factura Proforma sau Factura  de catre (SC ADVADELT TURISM SRL sau SC DELTA PENSION SRL) reprezentand avans sau plata integrala in contul firmei precizat si nu in alte conturi .

Agentiile vor achita facturile integral cu minim 15-7 zile inaite de sosirea turistilor.

Nu cedam comision agentiilor care nu au contracte cu societatea noastra.

Discountul oferit de noi se acorda in urma unei Cereri de Oferta si se va calcula in baza numarului de persoane si perioada sejurului solicitat.


        Avansul este nereturnabil în cazul anulării dacă anularea nu a fost anunţată cu cel putin 10zile înaintea perioadei rezervate;

        Programul pt rezervari si facturare este zilnic intre orele 08:00 si 18:00
        Programul pensiunii : luni-duminica 07.00-21.00 (pentru servitul mesei)
        Check In:   începand cu orele  14:00- 
 Check Out:  orele  12.00

(Tinand cont ca amplasarea locatiei nu este in comuna Murighiol, ci pe canalul Dunavat, recomandam ca turistii noi sa evite orele nocturne de a ajunge la debarcader si in general cand sunt conditii meteo nefavorabile. Transferul se face cu ambarcatiuni agrement (cca 10 minute din loc PLOPU si 35 minute din DUNAVAT)  si incercam sa evitam situatiile neplacute de a va rataci. Recomandam sa ne contactati telefonic cand ajungeti in orasul TULCEA pt a primi toate detaliile rutiere, in acest sens);

 Accesul (transferul la DELTA PARADISRESORT se face pe CANALUL DE CENTURA si CANALELE   LIPOVENIsi DUNAVAT,  cu preluare de la debarcaderele din loc. Plopu sau Dunavat cu mijloace de transport navale – ambarcatiuni rapide, barci cu motor (9cp-220cp)–  aflate in administrarea Resortului.  Acestea au un orar stabilit in prealabil prin confirmari telefonice.  Va rugam sa evitati transferulcu barcile pe timp de noaptesiconditii meteo nefavorabile.                        
       
     
        Cazarea în pensiune se face la receptie,  prezentând actul de identitatepentru înregistrarea în REGISTRUL DE EVIDENTA TURISTICA si pentru a se elibera cheia aferenta camerei rezervate. Achitarea costurilor aferente cazarii se va face la receptie în momentul sosirii sau la sfarsitul sejurului. Din momentul preluarii cheii de la receptie, turistul raspunde pentru camera rezervata.

                                                       

                                                              CONFORT SI SIGURANTA


        ESTE INTERZIS FUMATUL, CONSUMUL DE BAUTURI SI ALIMENTE IN CAMERE!


      Este interzis fumatul şi vapatul (ţigarea electronică – conform hot.C.E.) în camere, apartament şi în incinta pensiunii. Cauzarea unui incendiu sau distrugerea bunurilordin camere  sisosirea pompierilor presupune costuri de deplasare a acestora care vor fi suportate de persoana care provoaca incidentul.

       Locurile de fumat sunt stabilite pe balcoanele camerelor, terasă şi foişor, care sunt dotate cu scrumiere;                                                                                                         

                                                           Turistii sunt obligati:

 ·           Sa nu deterioreze obiectele din dotarea Resortului in caz contrar acestia datoreaza Pensiunii suma egala cu valoarea obiectului deteriorat si manopera;

·          Sa nu preia la plecare vreun obiect din dotare;

·          Sa nu deranjeze linistea celorlalti clienti;

·          Sa foloseasca doar spatiile comune ale Pensiunii si camerele rezervate de ei;

·          Sa nu intre in alte camere sau in spatiile destinate doar personalului Pensiunii;

·           Persoanele care vin in vizita de la alte pensiuni sa fie anuntate la receptie;

·           Sa nu lase copiii nesupravegheati tinand cont de faptul ca locatia e inconjurata de ape;

·           Sa anunte cat de repede posibil orice defectiune a aparatelor sau instalatiilor din dotare;

·         Nu folositi prosoapele pentru: sters parul vopsit, pentru demacheat, curatat incaltamintea, geamantanele, pardoseala etc. A se folosi pentru uz corporal;

·           Pentru plaja sa foloseasca prosoapele special destinate pentru acest lucru, aflate in inventarul camerelor sau preluate de la receptive.

·          Accesul cu incaltaminte murdara de noroi in camere este interzis.

·          Sa respecte orele de odihna din pensiune: 22:00 – 9.00 – 14:00 – 17:00.

·         Societatea nu inchiriaza sculept pescuit si nu raspunde de pierderea acestora .

            Deoarece confortul fiecărui turist este important pentru noi, va rugam sa respectaţi orele de odihnă. Daca din motive obiective sosiţi in pensiune după ora 22:00 va rugăm să păstraţi liniştea.

           Orice accident produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotare sau nerespectarii prezentului regulament nu este responsabilitatea noastra.
De asemenea, orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiiilor nu este responsabilitatea noastra.
                                                
                   

                                                    Sunt interzise:

 

            Prepararea alimentelor si consumul acestora in camere si  consumul de alimente fiind permis numai in spatiile cu destinatia de alimentatie publica. Turistii pot pregati  personal doar gratar in loc special amenajat doar cu acordul administratorului de pensiune.
            Este interzis consumul   băuturilor alcoolice  in restaurant procuratedin afara pensiunii. Se va percepe TAXA DE DOPde 25lei de persoana.
            Camerele sunt dotate cu minibaruri aprovizionate conform inventarului afişat pe acestea. Este interzisă utilizarea acestora în vederea depozitării alimentelor. În condiţiile în care se va constata că minibarurile au altă destinaţie, vom solicita eliberarea camerelor şi achitarea costurilor pentru depozitarea alimentelor (curent şi curăţirea minibarurilor); EXCEPTIE fac alimentele destinate pentru hranirea copiilor pana la varsta de 4 ani.

            Este interzis a se introducein minibaruri peste la congelat sau curatarea lui in baie/camera. Acesta va fi dus intr-un congelator la magazia de alimente spre pastrare cu acceptul Administratorului pensiunii.

            Interzis accesul cu consumatori electrici mari, aparatura sonorizare,  resouri, radiatoare, redresor baterie ,  fierbatoare in camere;

            Se interzice accesul turistilor în bucataria, barul , precum si de a folosi aparatura (calculatorul, aparatura de sonorizare, etc.) a pensiunii fara acordul personalului;

            Este interzis fumatul în camera si în celelalte spatii ale pensiunii, cu exceptia spatiilor special amenajate, curtii si a gradinii.
            Este interzisa aruncarea mucurilor de tigari stinse in prealabil, in alt loc decat cosuri de gunoi sau scrumiere
            Se interzice cu desavarsire introducere in pensiune de armament , arme albe sau substante lacrimogene.

            Se recomanda consumul moderat de bauturi alcoolice si evitarea prezentei in spatiile publice in stare avansata de ebrietate.

            Nu este permis calcatul pe iarba sau distrugerea de vreun fel a vegetatiei.
            Conform legislatiei romane consumul sau comercializarea de substante halucinogene sau psihotrope este interzis si se pedepseste conform legii;
            Gunoiul si resturile menajere se vor depozita în saci menajeri, care se pot procura de la receptie, sau în cosurile de gunoi amplasate pe raza pensiunii;

            Nu aruncati în WC hârtie si alte obiecte care ar putea conduce la avarierea statiei de colectare a rezidurilor;

            Pe durata transferului /excursie turistii sunt obligati sa respecte instructiunile conducatorului de ambarcatiune.
             Nu se accepta animale de companie. 

            Pentru turistii din afara hotelului accesul la piscina se face dupa achitarea taxei la receptie .(vezi tarife)*

            Turistii au obligatia de a se comporta civilizat si de a nu tulbura linistea celor din jur.  

            Deteriorarea de catre turisti a oricarui obiect din inventar al Resort-ului atrage raspunderea materiala a acestora privind achitarea daunelor la valorile afisate la Receptie sau la valoarea de piata a respectivelor obiecte.                              

            Prosoapele din bai se schimba la 2 zile iar lenjeria de pat la 3 zile sau la solicitaredoar in prezenta dvs (in conformitate cu prevederile Ordinului 1051/2011 privind normele de clasificare ale unitatilor turistice incadrate la categoria 3 stele/margarete).
            Predarea cheii la receptie dupa expirarea perioadei rezervate se va face numai dupa ce s-a realizat verificarea camerei de catre personalul de serviciu al pensiunii;

            Client este orice persoana cazata sau care beneficiaza de orice serviciu al Pensiunii.

            Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curatenie si liniste se vor lua masuri în consecinta si se vor achita sumele aferente repararii daunelor produse.

             Avand in vedere ca DELTA PARADIS RESORT este amplasat in spatiul rezervatiei Biosfera Delta Dunarii, fiecare turist este obligat sa achite permisul de acces in Deltala A.R.B.D.D. Tulcea in valoare de 15 lei/pers/sejur.

            Nu este permis pe teritoriul Resort-ului nudismul sau orice forma de exhibitionism.

            Scaldatul in incinta , canal,  este strict interzis .

            Turistii beneficiazain caz de urgentade PRIM AJUTOR in limita disponibilitatii , cazurile grave fiind indrumate catre unitatile medicale teritoriale. Societatea nu isi asuma nici o obligatie legata de transportul bolnavilor la mal dar incearca in limita disponibilitatii ambarcatiunilor sa realizeze acest transport.

            Pescuituleste permis in zona Resort-ului , tinand cont de limitarile impuse . Pescuitul sportivdin extern in incinta se face dupa achitarea taxei la receptie de 100lei pe zi de persoana.

         Turistii externi care vor inchiria ambarcatiune pentru pescuit in incinta nu au voie sa intre fara barcagiuangajat al resortului. Pescuitul se va realiza in incinta doar in regim C&R.

         Acostarea ambarcatiunilor la docul Resort-ului se face numai cu permisiunea Receptiei .

         Deteriorarea de catre turisti a oricarui obiect din inventar (MOTOARE BARCI) saualtele al Resort-ului atrage raspunderea materiala a acestora privind achitarea daunelor la valorile afisate la Receptie sau la valoarea de piata a respectivelor obiecte.

             Turistii au obligatia de a respecta si urma intocmai instructiunile personalului Administratiei in situatii de forta majora.

             Pentru orice fel de relatii privind croaziere sau plimbari cu barca va rugam adresati-va Administratorului de pensiune/RECEPTIE.

 Eventualele sesizari privind nerespectarea acestor norme se pot face la Receptia DELTA PARADIS RESORT .

nota:

Obiectele pierdute / uitate in curtea pensiunii care e spatiul public , nu fac raspunderea angajatilor sau unitatii noastre; 

               Acest regulament vine in întâmpinarea aşteptărilor turiştilor noştri.
            In cazul nerespectarii uneia sau mai multor restrictii din acest regulament ne rezervam dreptul
de a actiona conform legii pentru incalcarea proprietatii private sau a regulilor interne ale acesteia.

 Mulţumim clienţilor care ne-au apreciat eforturile şi îi asigurăm de o bună colaborare şi pe viitor, mai ales că ne gândim şi la un program de fidelizare a clienţilor noştri.

 

                                 Va multumim pentru respectarea acestor norme.

                                                         

                                                                           Administrator pensiune turistica,

                                                                                       Liliana Nicoara