Va asteptam sa petrecem împreuna

vacanta de 1 Mai!

OFERTĂ 1 MAI 2018

PACHET TURISTIC 2 PERSOANE 1.800 LEI CU PENSIUNE COMPLETA

PERIOADA: 28 Aprilie - 1 Mai    

SERVICII INCLUSE: cazare 3 nopți – 4 zile cu pensiune completa, transfer de la debarcader (parcare) la pensiune - dus-întors

PRET/NR. PERSOANE:
       1.800 lei    2 persoane + copil 0-7 ani
       1.100 lei    1 persoană + copil 0-7 ani

 

PERIOADA: 28 - 30 Aprilie   
SERVICII INCLUSE: cazare 2 nopți – 3 zile cu pensiune completa, transfer de la debarcader (parcare) la pensiune - dus-întors    

PRET/NR. PERSOANE:

1.300 lei    2 persoane + copil 0-7 ani
   800 lei    1 persoană + copil 0-7 ani

Detalii pachet turistic: 

28 Aprilie - Sambata:  

 • Transfer debarcader (parcare) - Pensiune

 • Check-in

 • Cină 

29 Aprilie  - Duminica:

 • Mic dejun

 • Prânz - Ciorbă și fel principal

 • Plimbare cu barca până în Gura Lacului Razelm pentru a admira  colonia de cormorani și apusul de soare / în Incinta Dunavăț 1

 • Cină tradițional pescărească (băuturi incluse: 1 l vinul casei, apă minerală, 50 ml palincă/votcă/vermut, cafea) 

30 Aprilie - Luni:

 • Mic dejun

 • Prânz – Ciorbă și fel principal

 • Plimbare cu barca până plaja Perișoru (Marea Neagră) – excursie de aproximativ 45 min. 

 • Cină tradițional pescărească 

1 Mai - Marți:  

 • Mic dejun

 • Check-out

 • Transfer Pensiune - debarcader (parcare)

    Costurile băuturilor și altor produse consumate din hotel/restaurant/magazin NU sunt incluse în prețul ofertei și se achită la finalul sejurului în sistem de fișă de cont/client/cameră.
    Excursiile în Delta Dunării și pescuitul în Incinta Dunavăț 1 sunt servicii opționale, realizate la cererea turiștilor și se achită la finalul sejurului în sistem de fișă de cont/client/cameră. 
    Pentru prețul serviciilor excursiilor în Delta Dunării și pescuitul în incinta Dunavăț 1, vă rugăm consultați PREȚURI SERVICII. 

Se percepe un avans de 500 lei / Familie.

Pentru rezervări  solicitați  pe e-mail  factura de avans.

Nu achitați fără factura de avans emisă!

Condițiile de cazare moderne și confortul pe care Pensiunea Delta Paradis le oferă garantează o relaxare deplină în Delta Dunarii!

 Hart ă  Delta Dun ă rii

Hartă Delta Dunării

 Vasul Restaurant RÂURENI pe  Canalul DUNAVĂȚ 

Vasul Restaurant RÂURENI pe Canalul DUNAVĂȚ 

 
 
 La pescuit de știucă în Delta Dunării

La pescuit de știucă în Delta Dunării

 
 Foi ș or Pensiunea Delta Paradis

Foișor Pensiunea Delta Paradis

Situată în Delta Dunării pe Canalul Dunavăț, în Incinta Dunavăț 1, Pensiunea Delta Paradis are o suprafață totală de luciu de apă de 1.505 ha și bălți destinate în principal pescuitului sportiv de răpitor - știuca. Pensiunea este destinată atât pescarilor, cât și turiștilor pentru care recomandăm plimbările cu barca, de agrement (birdwatching, fotografii) și excursiile. 

Aflându-se în gura Lacului Razim, Pensiunea Delta Paradis oferă amatorilor de pescuit încă o posibilitate de a-și împlini dorințele. Pensiunea se află într-o locație deosebit de frumoasă, din care se pot face excursii în orice colț al Deltei Dunarii.

CANALUL DUNAVĂȚ, locul unde este situat Complexul DELTA PARADIS, are o lungime de 28.5 km, începe de la km 54 al brațului Sfântu Gheorghe și se termină în Lacul Razim la sud de Golful Fundea.

Celebrul savant român GRIGORE ANTIPA este cel care a pus bazele construirii Canalului Dunavăt. Principala problemă a pescuitului pe Razim – Sinoie, la sfârșitul secolului XIX a fost distrugerea faunei piscicole din cauza lipsei oxigenului din apă, ca urmare a colmatării canalului Dunavăț, ce făcea legătura cu Dunărea și alimenta lagunele cu apă proaspătă. Ca urmare a primelor cercetări în această zonă, Grigore Antipa a înaintat Guvernului un memoriu prin care propunea măsuri de rezolvare a acestei probleme, respectiv decolmatarea canalului Dunavăț şi săparea a încă unui canal care să alimenteze complexul lagunar Razim – Sinoie cu apă proaspătă din Dunăre. Demersul are succes, astfel încât, cu sprijinul regelui Carol I, la începutul sec. XX vor fi amenajate şi puse în exploatare Canalul Dunavăţ, denumit anterior Canalul Regele Carol şi Canalul Dranov, denumit anterior Canalul Principele Ferdinand. Ca urmare a construirii celor două canale, peștele s-a putut înmulți fără probleme, scăzând foarte mult mortalitatea piscicolă și, prin urmare, comunitățile de pescari din zonă s-au dezvoltat.

 

 Canalul DUNAVĂȚ Delta Dunării

Canalul DUNAVĂȚ Delta Dunării